AŞK’a GEL… Mavi Yolculuk

Her yolculukta insan kendinden kendine yürür.
Yürüdükçe insan keşfeder kendini, içindeki “BEN”leri…
ve Yunus’un dediği gibi bir “BEN” var benden içeri…
Kendinizle tanışmaya, değişime, dönüşüme hazırsanız, yepyeni bir hayat istiyorsanız kendinizle ve ilahi akışın sürprizleriyle mavi yolculukta buluşalım. AŞK’a GELin…
Hande Akın ile farkındalık sohbetleri, meditasyonlar, REGRESYON, EFT, EZOTERİK şifa çalışmaları ve doğanın eşsiz şifasıyla BİRleşmeye davetlisin.

FullSizeRender

Bir taraf MAVİ bir taraf YEŞİL…
Kalpten bir hissediş, içsel bir çekiliş varsa yerin hazır! 25 Haziran Pazartesi günü 12.00’de Bodrum Seagarden’dan hareket edecek teknede 6 kabin bulunmaktadır. Toplam 10 kişi olarak yapılan bu yolculukta Hande Akın çalışmalarıyla ÖZden geleni paylaşıyor. Her bir katılımcı için bükülmez bir gelişim niyeti, içsel yolculuğun tatlı heyacanı ve gerekli maddi koşulları sağlamak yeterlidir 🙂
IMG_2619
Kamaralar iki kişi paylaşımlıdır. Ancak; yıldızların altında uykuya dalmak ve güneşin doğuşunu izleyerek uyanmak için güvertede yeriniz hazır.
Sabah öğle akşam yemekleri 5 çayı ve ikramları teknedeki mürettabatın ücreti ve tüm kişisel&ruhsal gelişim çalışmaları, 5 gece teknede konaklama dahildir. Bodrum’a ulaşım hariçtir.
2.600 TL ödemenin 1 Haziran 2018’’e kadar yapılması gerekmektedir. Yolculuk tarihine iki hafta kala yapılan iptallerde ücret iadesi yapılmaz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz 🙂

 

 

Kamaralar iki kişi paylaşımlıdır. Duş ve elektirikli wc mevcuttur.
Kontenjan 8 kişiliktir.

Katılımcı görüşü için izleyin https://www.youtube.com/watch?v=kN35T4TGEyg
2015 yolculuğu videosu https://youtu.be/78BcgX1dxpM
2016 yolculuğu videosu https://youtu.be/MHN2mnR1b1M
Sabah Gazetesi’nden Gül Kireklo’nun bu çalışmayı anlatan yazısı https://www.handeakin.com/mavi-sularda-ruhsal-survivor-tatili-gul-kireklo/
Sorularınız ve kayıt için
akinhande@gmail.com 05327832141

Hande Akın hakkında
Hayat amacı; akışta kalarak keyifle ve neşeyle insanlara destek olmak, insanların daha mutlu olmaları için kişisel dönüşümlerini desteklemek böylece; gelişmek ve geliştirmek !
Birbirimizden öğrenerek, birbirimize destek vererek geliştiğimize, herkesin birbirinden ilham aldığına ve her bireyin kendini şifalandırabileceğine inanıyor.
“Ben zamanı” sloganından hareketle koşulsuz sevgi ve BİRlik bilincini kendi gelişimi ve toplum sağlığı için misyon ve vizyon edinmiştir. Bu vizyonu herkesin bilincine kişisel&ruhsal gelişime dair eğitimler, seminerler, workshoplar vererek, bireysel seanslar yaparak ve “Ben zamanı” tatilleri organize ederek gerçekleştirmektedir.“Ben zamanı” 2010 yılında kurmuştur.
Zihinsel dönüşüm&duygu boşaltım yöntemleri (EFT, REGRESYON, EZOTERİK ŞİFA) harmanlayarak kendi özgün çalışmasını şifa niyetiyle paylaşmaktadır. İlham veren, umudu besleyen, motivasyon sağlayan konuşmacıdır.
Kendi farkındalıklarıyla birlikte danışanlarının regresyon deneyimlerine yer verdiği ilk kitabı
“KADIN OLMAK”tır.

kadin-olmak-guzeldir

İkinci kitabı ”AŞK OL”dur.

ask_ol_uc_boyutlu

Tüm yazıları blog sayfasındadır…



0:00
0:00